Skärmklipp 2017-12-11 17.34.48

12 mars

Pris:
395 kr
Exkl. moms
Typ:
Smarta Samtal, #20: Långsiktigt aktieägarvärde
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
#20 - Långsiktigt aktieägarvärde
Smarta Samtal™ 
12 mars, 2019


Vad är långsiktigt aktieägarvärde och hur skapar bolagen det? Kan ägare och bolag vara för långsiktiga? Är det någon skillnad på långsiktig och långvarig? Finns det någon motsättning mellan shareholder och stakeholder value, och hur ser den i så fall ut? Hur fungerar Aktiebolagslagens vinstmål för bolag som har hållbarhet som en del av sin affärsstrategi? Hur påverkar det ökande institutionella, inte sällan ansiktslösa, ägandet på börsen långsiktigheten? Kan tuffa avkastningskrav motverka långsiktiga investeringar?

När Smarta samtal nu ger sig in i shareholder / stakeholder value-debatten får ni möta några av Sveriges tyngsta ägare och en luttrad ordförande med erfarenhet av olika typer av ägare.

Hör Investors vd Johan Forssell, Industrivärdens vd Helena Stjernholm, Telia Companys och Securitas ordförande Marie Ehrling, Mellby Gårds vd Johan Andersson och Första AP-fondens ägaransvarig Ossian Ekdahl diskutera hur olika ägare prioriterar, hanterar eventuella konflikter och agerar för att på bästa sätt öka det långsiktiga värdet i sina respektive bolag.

Datum: Tisdag 12 mars, 2019
Tid: Frukostmingel kl 07.30, samtal 08.00-09.00
Plats: Playhouse Teater, Drottninggatan 71A